Air Optix Aqua, Air Optix Hydraglyde Farkı Nedir?

Lensler kullanım şekillerine ve özelliklerine nazaran biroldukça farklı gruba ayrılır. Bu gruplar içinde tercih etmeniz ihtiyaç duyulan lensi kesinlikle uzman doktorunuz belirlemelidir. Kusurları kapatmak, göz hastalıklarını gidermek ve renk değişimi benzer biçimde detaylar için lens kullanımı sağlanabilir. Göz muayenelerinde size uygun olan lens belirlendikten sonrasında kaliteli lens seçimi ve grupları tamamen kişinin tercihine kalır. Konforlu kullanıma haiz, kullanabilme durumunuza nazaran kullanım sürelerini bilerek satın almak tamamen kişinin kendisine ilişik bir durumdur. Karar verildikten sonra kullanım koşullarına uyarak rahat bir görme elde edebilir ve kullanım konforu yaşayabilirsiniz.



Air Optix Aqua Lens


Air optix aqua kaliteli olan lensler konforlu bir kullanıma haiz lens gruplarındandır. Hem makyaj yapmış olup aynı zamanda lenslerini çıkarmak istemeyen kişilerin yaygın olarak tercih etmiş olduğu bir lens çeşididir. Lensler aylık kullanıma sahiptir ve göz yaşlarınızı eşit olarak dağıttığı için nemli kalma durumu söz mevzusudur. Bu durumda kir, toz ve dış etkenlerden etkilenmeden rahat bir kullanım sağlamak söz konusu olur. Sıradan lenslere oranla daha çok oksijen iletimini sağlayarak göz kızarmasının önüne geçer. Sağlıklı olan lens çeşidi air optix aqua lens diğer lenslere oranla daha nemli kalabilir. Üstün ıslanma özelliğine haiz olan lens bununla birlikte ultra pürüzsüz bir yapıya sahip olup kalitesi oldukça başarılıdır.


Air Optix Hydraglyde Lens


aqua olan lensler üzerine üretilmiş ve bu lenslerin gelişmiş versiyonu olarak piyasada yerini almıştır. Hem gece hem gündüz gözde kalma durumunda sorun yaşanmadığı için çoğunlukla tercih edilen lens çeşitleri arasındadır. Gün içerisindeki kullanımlarda uzun süre nemli kalmayı başararak kurumayı engellemektedir. Ön ve arka dizaynı yardımıyla daha keskin ve net bir görünüm sağlar. Lens ve kornea içinde biriken kirli göz yaşlarının dışarı çıkmasında başarılı bir yapısı vardır. Nem matrisi denilen konforlu bir kullanım sağlayan teknoloji ile üretilmiştir. Kişilerin tercih etmedeki en önemli nedeni gün süresince ve gece uyurken de kullanılmasıdır. İdeal bir lens olup 30 güne kadar kullanım konforu sağlamaktadır.

Kaynak:https://lensoptikal.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acuvue Oasys For Astigmatism Lens Kullanımı

Kolon Kanseri