Acuvue Lens Çeşitleri

Görme bozukluğu problemi çeken insanların gözlük dışında kullanmayı tercih ettikleri ürünlerden bir tanesi de kontakt lenslerdir. Kontakt lenslerde birçok farklı marka bulunurken Acuvue lens en fazla tercih edilen kontakt lens markaları arasındadır. Acuvue oasys en yüksek oksijen geçirgenliğine sahip olan ve nem oranı ideal olan bir üründür.

Aynı ürünün astigmat için olanı da oldukça konfor sağlıyor. Acuvue oasys one Day lens ise akşam ve gündüz kullanımı için en uygun lens türlerindendir. Acuvue oasys with transitions kontakt lensin belirgin özelliği ışık dengeleyici özelliğinin olmasıdır. Bu sayede göz stresini azaltmak mümkündür.


Acuvue Çoklu Paketler


Günlük lenslerde olması gereken en önemli özellik gözün oküler ortamını korumaktır. Ayrıca gözün oküler ortamının devam ettirilebilmesi için de yine günlük lenslerde bu özelliğin olmasıdır. Acuvue 1 Day trueye otuzlu kutu oldukça uygun fiyatları ve kalitesi ile en çok tercih edilen lenslerdir. 1 Day acuvue  moist 30’lu kutu ıslaklığı artıran ürünü sayesinde nem oranında harika bir konfor sağlar.

Acuvue Lens sağlamış olduğu kaliteye zaman zaman uyguladığı kampanyaları ile de oldukça kişi tarafından tercih edilmektedir. Lens tercihi için uzman bir doktordan yardım almak oldukça önemlidir. Muayene sonrası uygun olan lens özelliklerini acuvue lenste bulabilirsiniz.


Acuvue Lens Fiyatları


Bazı kişiler göz renklerinin değişimi için, bazıları ise göz tedavisi için lens tercih edebilmektedirler. Ayrıca kornea hastalığının tedavisi için de lens kullanıldığını söyleyebiliriz. Lensler 1800’lü yıllardan beri kullanılsa bile her geçen gün daha sağlıklı ve kolay kullanımı ile dikkatleri çekmektedir. Pek çok kişi lens kullanımını tercih etmektedir. Lens fiyatları kalitelerine göre farklılık göstermektedir.

Fakat acuvue lens en fazla tercih edilen lens markaları arasındadır. Birçok kişi bu lenslerin kullanım özellikleri ve uygun fiyatları kalitesi sebebiyle tercih ettikleri söylenebilir. Acuvue lenslerinizi alabilmek için internet sitesi veya herhangi bir lens satışı gerçekleştiren işletmede reçete ile teminini gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde ulaşabileceğiniz yaygın bir markadır. Bu lenslerin bütün özelliklerini ve çeşitlerini inceleyerek sizin için en uygun olanlarını tercih edebilirsiniz.

Kaynak:https://lensoptikal.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acuvue Oasys For Astigmatism Lens Kullanımı

Air Optix Aqua, Air Optix Hydraglyde Farkı Nedir?

Kolon Kanseri